Najhitrejši kredit

Iščem hitro rešitev oziroma kako najhitreje priti do kredita. Najhitrejši kredit potrebujem zato, ker bom drugače dobil blokado na račun in kasneje res ne bom dobil kredita. Potrebujem kredit, kot sem že omenil za poravnavo zapadlega računa in poplačilo obstoječega hitrega kredita pri svoji banki in dveh manjših leasingom pri Summitu. Moja neto plača je 980 eur, stanovanjski kredit bo ostal, se ne bo poplačal z novim posojilom. Stanovanjskega kredita je še veliko in znaša mesečna anuiteta 230 eur. Pri moji banki mi ne dajo kredita, ker sem bil v nedovoljenem stanju limita.

Najhitrejši krediti pri svoji banki, ko nimate težav!

Komentarji

Lahko se najde rešitev za omenjeni kredit, če je edini razlog, da pri svoji banki niste dobili kredita, prekoračitev limita oziroma nedovoljeno stanje na osebnem računu. Koliko bi bilo poplačil za en kredit in dva leasinga? Ali nas lahko pokličete na naš telefon 051 720 052, da se pogovorimo o podrobnostih vašega primera, kako priti do"najhitrejšega posojila, kredita."

Pregledali smo vaše dokumente in ugotovili, da boste lahko prišli najhitreje do kredita, če bomo počakali, na novo plačo. Pravite, da bo nova plača višja in tako bo tudi povprečje zadnjih treh plač višje. Če bo povprečje neto plač za zadnje tri mesece okoli 1.050 eur, bo mogoče dobiti 12.000 eur kredita. Kreditno boste sposobni, da se bosta poplačala oba leasinga in manjši kredit. Dogovorite se z upnikom, da vas počaka 14. dni in da vam ne blokira računa, dokler si urejate kredit. Najhitrejša pot do kredita je ta, da počakamo novo plačo, ker drugače niste kreditno sposobni za nov kredit.

Kredit takoj - Najhitrejši kredit pri vaši banki ne boste dobili, ker ste imeli v zadnjem letu težavo v sisbonu. Zato bi bilo smiselno prenesti plačo na drugo banko in bi bil to najhitrejši način, da pridete do kredita, katerega potrebujete.

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.