Krediti po novem - Kako do kredita

Kako bi prišel do kredita s katerim bi poplačal manj ugoden kredit pri Addiko banki.  S tem kreditom sem se preveč zadolžil. Pred tremi lati so mi na Addiko banki odobrili kredit z anuiteto 444 eur, katerega sedaj težko odplačujem. Zaenkrat še redno odplačujem svoje obveznosti. 

Te dni spremljam po medijih, da bo še težje priti do kreditov. Predvsem me skrbi, da bo ročnost kredita nižja, sedem let. Meni bi prišlo prav, da bi se kredit lahko odplačeval na daljšo dobo in da bi bila zato anuiteta kredita nižja. 

Komentarji

Za vas smo našli rešitev pri banki. Obstoječi kredit se bo poplačal z novim kreditom, kateri bo zavarovan s hipoteko in bo anuiteta občutno nižja. Na vaš e naslov smo vam poslali nove pole za kredit.

Krediti bodo po novem letu za potrošnike z nižjimi osebnimi dohodki, težje dostopni. Minimalna plača in vzdrževani družinski člani, s to kombinacijo bo zares težko priti do kredita. Ko boste imeli poleg neto plače še dodatek za prevoz in malico in bosta ta dva dovolj visoka, boste z našo pomočjo lahko prišli do kredita. 

Pokličite nas na telefon 051 720 052 ali izpolnite obrazec za povpraševanje po kreditu.

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.