Kratkoročni kredit - Potrebujem kratkoročno posojilo

Kako naj pridem do kratkoročnega posojila pri svoji banki? Moja banka mi ne more dati kratkoročnega kredita, ker pravijo, da se zavarovalnica ne strinja s tem, da mi banka, da kredit. Nočejo zavarovati kredita! Mislim, da so vprašali zavarovalnico Triglav. Sem pri Sberbanki in imam že kratkoročni kredit z anuiteto 289 eur. Moja neto plača znaša 870 eur. V sisbonu naj ne bi imel nobenih negativnih dogodkov. Ali mi vi lahko pomagate najti rešitev pri moji banki, ker potrebujem posojilo hitro in ne bi rad zamenjal banke, zaradi kratkoročnega kredita. 

Kam po kratkoročni kredit?
Kratkoročni kredit/36 mesecev Anuiteta/kratkoročnega kredita Obresti/fiksna EOM/kratkoročnega kredita Znesek:
Addiko banka 154,39 eur 7% 12,28% 5000 eur
NLB 153,47 eur 6,60 % 10,54% 5000 eur
Abanka 152,45 eur 6,15 % 9,40 % 5000 eur
SKB 150,98 eur 5,50 % 9,05 % 5000 eur

Komentarji

Kratkoročnega kredita ne bo mogoče dobiti pri vaši bank, ker ste bili zavrnjeni. Lahko boste prišli do kredita pri drugi banki, če ste kreditno sposobni za nov kredit, s katerim bo potrebno poplačati obstoječi kredit. Ne bo potrebno zamenjati banke, če se bo nov kredit trgal pri plači.

V zgornji tabeli je najugodnejši kratkoročni kredit pri SKB banki. Pri omenjeni banki, vam znajo vodenje kratkoročnega kredita mesečno zaračunati. Bodite pozorni na ta nepotreben dodatni strošek, ki bo posojilo podražilo in ne bo več najugodnejše kratkoročno posojilo.

Kratkoročni kredit je mogoče dobiti tudi brez menjave banke. Če je vaša bonitewta dobra, boste uspešni. V primeru, da vas zavrnejo pri vaši banki, nas kontaktirajte, da skupaj poiščemo najugodnejši kratkoročni kredit.

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.