POIŠČITE BANKO, KI MI BO DALA KREDIT!


Izpolnite predloženi kontaktni obrazec. Za vas bomo poiskali banko, ki vam bo dala kredit.


 

Webform
Namen kredita
Zavarovanje kredita
Koliko kreditov - leasingov imate
Ali imate blokado na računu?
Zaposlitev
Izjava o varstvu osebnih podatkov

SI BONING Poslovno svetovanje, d.o.o, skrbi za zasebnost uporabnikov, ki se zavezuje, da bo podatke, pridobljene s svojim spletnim mestom, v skladu z veljavno zakonodajo, ki se nanaša na varstvo osebnih podatkov.

Uporabnik, ki prekriva spletna mesta v svojih osebnih podatkih v spletni obrazec z namenom povpraševanja po storitvah, daje osebno privolitev za obdelavo svojih osebnih podatkov v družbo, dovoljuje podjetju, da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, podpira in vzdržuje. osebnih podatkov, ki vodijo v zbirko osebnih podatkov.

Uporabnik spletnega mesta je seznanjen s tem, da ima podjetje svoje osebne podatke, ki jih potrebuje za uporabo, ki jih lahko uporabnik uporabi za pripravo ponudb za osebne podatke (vključno z elektronskim naslovom ali telefonskim številko). trženja, izvedbo analize podatkov za statistične in tržne raziskave ter obveščanje.

Uporabnik je seznanjen, da lahko posreduje odvetnike in kontaktne osebe, da zaprosijo za uporabo svojih osebnih podatkov za neposredno trženje v tej državi. Podjetje bo v 15 dne od prejema zahtevka uporabnika preprečilo nadaljnje uporabo svojih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter ga o tem v petih dneh obvestila.

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.