Hitri kredit za nekomitente - Kje - Kdaj

Sberbank ima tudi hitre kredite za nekomitente

Kje Hitri krediti za nekomitente

Kredit hitri za nekomitente

Pri banki, vam ne bo potrebno zamenjati banke in postati njihov komitent, če ste zaposleni v srednjem ali velikem podjetju.

Nekomitent bo tudi dobil hitri kredit oziroma kredit od 8 do 10 let, če se bo nov kredit trgal pri plači in bo zaposlen v večji firmi. V tem primeru ste kreditno sposobni za kredit kot nekomitent, lahko povprašate pri Sberbanki.

Če ne boste uspešni poiščite našo pomoč za kredit kot nekomitent!

Hitri kredit za nekomitente

Krediti za nekomitente so manj ugodni, kakor krediti za komitente.

Banka bo dala boljšo obrestno mero, če boste zamenjali banko in postali njihov komitent banke. V določenih primerih je nujno zamenjati banko, da vam bo banka dala posojilo.

Če ste zaposleni v mikro ali majhnem podjetju, to je že en od razlogov, ko bo v večini primerov potrebno zamenjati banko. Nekomitentom zaposlenim v srednjih oziroma velikih podjetjih, pa se bo moralo posojilo trgati pri plači.

Pri NKBM banki prej navedeni razlogi niso potrebni, ne držijo za to banko!

Hitri krediti na krajšo dobo do pet let, so ponavadi namenjeni za stranke, katere prejemajo plačo na banko, pri kateri najemajo kredit.

Zakaj ne bi zamenjali banke in postali njihov komitent?

 Opravičen razlog je, da se vam pri svoji banki lahko dvigne obrestna mera, če ne boste več prejemali plače na njihovo banko. To mora biti navedeno v kreditni pogodbi.

Nekomitent zaradi limita pri svoji banki.

To ne bo problem, vaša nova banka vam bo odobrila enak limit, kot ga imate pri stari banki in boste z novim limitom poplačali stari limit, po prvem prilivu plače na novo banko. 

Hitro do kredita kot nekomitent; 

Zaposlen v velikem podjetju ali srednjem podjetju in se bo nov  kredit trgal pri plači!