Ambulanta za kredite

Zaposlitev Avstrija Kredit

Zaposleni v Avstriji in brez stalnega bivanj v Avstriji, ne morejo do kredita v sosednji državi Avstriji. V Sloveniji bomo mi uspešni, če boste prenesli plačo v Slovenijo in imate boniteto - Sisbon v redu.

Pregledali bomo vaše osebni sisbon in plačilne, če bomo ugotovili, da ste kreditno sposobni za kredit v Sloveniji, vam bomo poslali kreditne pole in preostalo kreditno dokumentacijo.

Zaposlitev v tujini, kredit v Sloveniji. Kredit do 8 let.

Kredit po novem z minimalno plačo - najemnina - Kredit

Moja neto povprečna plača je sicer malo nad minimalno plačo, vendar sem sposobna odplačevati kredit.
Trenutno s fantom živim v podnajemniškem stanovanju in plačujeva 430,00 EUR najemnine (vključeno ogrevanje) + cca. 50,00 - 60,00 EUR mesečnih stroškov porabe (voda, elektrika, snaga). Skupaj se pravi cca. 480,00 do 490,00 EUR mesečno.
Kljub temu lahko lepo preživiva mesec.
Vljudno prosim, da mi poiščete banko, ki bo upoštevala tudi prevoz in malico, ki v povprečju znaša 118,00 EUR.

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.