Najhitrejši kredit ni Najugodnejši kredit

Najhitrejše ni vedno Najugodneje?

Najhitrejši_najugodnejši

Najhitrejši krediti spadajo v skupino hitrih kreditov.

Pri tej vrsti kreditov ni nujno, da boste morali odnesti potrdit kreditne pole v podjetje. Lahko boste kredit pridobili na svoji banki na podlagi zadnji šestih prilivov iz naslova plače. V priliv se šteje tudi malica in prevoz. V primeru, da je z vašo boniteto vse v najlepšem redu, boste kredit lahko dobili v istem dnevu, ko se boste zglasili na banki.

Najhitrejši krediti niso najugodnejši krediti, a so enostavni. Z "niso najugodnejši" mislimo na obrestno mero, ki je višja, kot pri srednjeročnih in dolgoročnih kreditih. Najhitreje boste prišli do kredita pri NLB banki, pogoj, da prejemate na njihovo banko plačo in da je s sisbonom vse v redu.

Pri poštni banki so bili tudi sposobni narediti kredit v eni uri, ko ste se zglasili pri njih. Žal so se združili z večjo banko NKBM in zaradi velikosti banke niso več najhitrejši pri realizaciji kredita.Najhitreje in najugodneje vam bo NKBM banka izpeljala kredit v naslednjem dnevu, razen, če boste prišli z vsemi dokumenti, katere potrebujejo za kredit.


                                               Kam po najugodnejši in najhitrejši kredit?


 

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.

Najhitreje do kredita - Zavrnjen pri svoji banki - Najugodnejše posojilo

Ko se vam pojavijo težave in ste pri svoji banki neuspešni, boste najhitreje prišli do kredita, če se boste posvetovali z našimi svetovalci, kateri bodo poiskali banko, ki vam bo dala najhitreje in najugodneje, nov kredit.

Zakaj ste bili zavrnjeni?

Kdaj in Kje boste prišli do posojila?

Ali lahko hitro pridem do kredita?

Skupaj poiščimo rešitev za vaš najugodnejši in najhitrejši kredit!