Minimalna plača ali lahko dobim kredit?

Minimalna plača ali lahko dobim kredit?

Kako do kredit z minimalno plačo?

Prvo povprašajte pri svoji banki, če so vam pripravljeni povečati limit ali dati kredit na prilive, hitri kredit... Če ste to že naredili in bili neuspešni lahko  pri nas preverite, kje do kredita z minimalno neto plačo.

Pri omenjenih primerih, smo uspešni v 80% primerov. Pregledamo kreditno dokumentacijo, osebni sisbon, podjetje, v katerem ste zaposleni (boniteto in velikost podjetja) in vam posredujemo podatke, na kateri banki, bi vam dali kredit.

Zahtevnost primera - SREDNJA 

Potrebno bi bilo pregledati:

  • kreditne pole (potrdilo delodajalca, vlogo za zadnjih šest prilivov iz naslova plače, plačilne liste, zadnji bančni izpisek)
  • sisbon (osebna boniteta)

Izpolnite hitri SMS vprašalnik: https://boning.si/contact/obrazec_ambulanta      

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.