Kako dobiti namenski kredit

Submitted by admin on Pon, 12/17/2018 - 21:55
Kako dobiti namenski kredit

Kako boste prišli do namenskega kredita?

Do namenskega kredita boste prišli na podlagi predračunov za blago oziroma predračunov za storitev. Ta vrsta kreditov je ponavadi ugodnejša od gotovinskih posojil in so z boljšo obrestno mero, ter je na daljšo dobo. Vedno vzemite namenski kredit, ker boste lahko kasneje tega poplačali s stanovanjskim kreditom. Pri potrošniških in gotovinskih kreditih to ne bo mogoče!


Namen namenskega kredita

Nakup pohištvo, notranje opreme, preureditev stanovanja, kopalnice zamenjava strehe....... Pri svoji banki povprašajte za to vrsto kredita, če no boste uspeli dobiti namenskega kredita se lahko še vedno odločite za drugo vrsto posojila.


 

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.