Kako dobiti posojilo

Submitted by admin on Pon, 12/17/2018 - 21:58
Kako dobiti posojilo

Kako dobiti posojilo pri banki?


Posojilo pri banki boste dobili , če ste kreditno sposobni in ste imeli v zadnjem letu lep sisbon. To je preprosta razlaga na vprašanje, kako dobiti posojilo. Ponavadi se kaj zakomplicira, zalomi in potem ni tako enostavno priti do posojila, kot je bilo prej omenjeno.


Kaj narediti v tem primeru?

Prvo pravilo je, da ne tekamo od banke do banke! Moramo najprej ugotoviti, zakaj ne dobimo kredita pri svoji banki in se nato odpraviti na naslednjo banko po posojilo. Vedite, da je banki v interesu, da vam da posojilo, a morate imeti stvari urejene. Banke so si med seboj zelo podobne, razlikujejo se le v manjših podrobnostih. To je  dobro vedeti! Pripravite svojo zgodbo, da bo ta banki všeč in boste nato prišli do posojila.


 

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.