Hitri gotovinski kredit pri banki SKB

posojilo pri SKB hitri kredit

Hitro do kredita - Hitri kredit - Kje dobiti hitri kredit

Iščem kredit, ali je to posojilo drago, pri SKB banki?

Kredit od treh mesecev do pet let za stranke SKB brez potrjevanja dokumentacije pri delodajalcu. V kreditno sposobnost se šteje tudi malica, prevoz, otroški dodatek.....Maksimalen znesek kredita je 10.000 eur. Ta kredit je namenjen, le strankam SKB banke. Stroški zavarovanja kredita so 1.70% od zneska kredita in še vodenje kredita zaračunajo in sicer od 1.8 eur do 3 eur na mesec. Fiksna obrestna mera EOM od 7.59 do 8.74%.

To posojilo, ni poceni!

Hitri krediti pri bankah so lahko odobreni v istem dnevu. Za hitro posojilo pri svoji banki povprašajte pri svojem svetovalcu. Posojilo bo zares hitro odobreno, če nimate negativnih dogodkov v sisbonu v primeru, da vas zavrnejo se obrnite na nas, da poiščemo kredit pri drugi banki.

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.