Kako dobiti kredit?

kako do kredita - Iščem kredit

Kredit pri banki zavrnjen?

Če se vam je zgodilo, da so vam zavrnili kredit pri vaši banki in menite, da rabite pomoč, se lahko obrnete na nas.

Kredit boste dobili, če bomo prvo naredili analizo, zakaj vam je banka zavrnili kredit in nato poiskali banko, ki vam bo dala kredit, posojilo.

Dobiti kredit ni problem, če je vse v najlepšem redu, od sisbona, plače, podjetja v katerem ste zaposleni in ostalih stvari. Ko se pojavijo odstopanja pri vaši boniteti, nastanejo težave pri pridobiti kredita.  Podobna vsebina!

Zato poiščimo banko, ki vam bo dala kredit. 

Kako dobiti kredit

Kako dobiti kredit, ko si zavrnjen pri svoji banki?

Ugotoviti je potrebno, kaj je razlog zavrnitve kredita, če vam tega niso pojasnili na banki, se obrnite na nas, da pregledamo vaše dokumente za kredit in vam odgovorimo na vprašanje. Kako dobiti kredit?

Kako dobiti kredit po izvršbi, pred enim letom?

Če ste imeli izvršbo v zadnjem letu in je ta poplačana je velika verjetnost, da boste z našo pomočjo prišli do kredita. Pregledali bomo dokumente in se odločili na kateri banki, so vam sposobni dati kredit pred enim letom.

Kako dobiti kredit, ko prejemaš minimalno plačo?

V primeru minimalne plače, boste prišli do kredita, če vam bomo našli banko, katera bo pri kreditni sposobnosti upoštevala še malico in prevoz.

Kako dobiti kredit, brez poroka?

Sami bomo poiskali banko, ki vam bo dala kredit brez dodatnih porokov. V večini primerih se da dobiti kredit, brez poroka. ( tudi, če vaša banka misli drugače)

Kako dobiti kredit za nakup stanovanja?

Pri stanovanjskih krediti je vedno dobro pridobiti čim več ponudb različnih bank in se nato posvetovati z neodvisnimi svetovalci o najboljšem kreditu. Najboljša obrestna mera, ni nujno tudi najboljši kredit!

Kako dobiti potrošniki kredit?

Potrošniško posojilo pri bankah, osebni kredit, expres kredit, hitri kredit..... Vse banke ponujajo, isto posojilo pod različnimi imeni. Odločite se za tistega, kateri ima najboljšo EOM obrestno mero. 

Kako dobiti hitri kredit, ko gre vse narobe? 

Povzetek zgoraj navedene vsebine se glasi, da boste zmogli dobiti kredit pri bankah, ko je vse OK. Ko vam bo šlo nekaj narobe, se boste spraševali, zakaj ne dobim kredita sedaj, ko ga zares nujno potrebujem? Pokličite nas, da vam odgovorimo Kako dobiti kredit?