Gotovinski kredit takoj

Posredujte nam kreditno dokumentacijo in sisbon v pregled, da ne boste po nepotrebnem zavrnjeni. Ko vas bo banka zavrnila, je prepozno za iskanje kredita pri isti banki.(pol leta)

gotovinski kredit takoj

Iščem gotovinski kredit 

Krediti gotovinski pri bankah so krediti, kateri so namenjeni za potrošnjo in ni pomemben namen kredita. V zadnjem času so banke podaljšale ročnost kreditov iz 8 let na 10 let. Pri banki Sberbank imajo gotovinski kredit na dobo 20 let zavarovan s hipoteko. Z gotovinskim kreditom bi radi poplačali svoje obstoječe kredite na daljšo dobo in si zmanjšali mesečno obremenjenost. Če bo ostalo kaj denarja, nič narobe?

Koliko ti mora ostati od plače, če vzameš kredit

Koliko kredita na plačo?

Banke so imele v preteklosti različne pogoje za kreditno sposobnost. V zadnjem času so si zelo podobne in boste z minimalno plačo, kreditno nesposobni. V kreditno sposobnost vam bodo pri minimalni plači lahko upoštevali, malico in prevoz, se pravi, celoten priliv iz naslova plače. Da bodo to storili, morate biti v zadnjem letu brez blokad in drugih negativnih dogodkov in v zadnjih štirih letih, ne smete imeti več kot dva zaključena negativna dogodka.